Δωρεα

Δωρεά τρόφιμα μέσω της υπηρεσίας παράδοσης

ΦΡΟΥΤΑ ΑΞΙΑΣΓια τους άστεγους, τα φρούτα είναι μια πολυτέλεια. Όποτε έχουμε την ευκαιρία να τους μοιράζουμε φρούτα, χαίρονται πάρα πολύ, ιδίως όταν αυτό το φρούτο είναι μπανάνα. Στήριξε αυτή την προσπάθεια και δώρισε μπανάνες σε αυτούς που δεν μπορούν να τις αγοράσουν. Κάντε κλικ εδώΔωρεά για τις Οικολογικές Συσκευασίες μας ΑΞΙΑΣ 31,25€Κάντε κλικ εδώΛίστα με τα ψώνια Nº1 (70€)Mπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι ίδιοι είτε ηλεκτρονικά και να μας τα στείλετε με παράδοση στο χώρο μας, είτε να μας τα φέρετε οι ίδιοι. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε πως έχετε κάνει δωρεά ένα γεύμα για περίπου 100 μερίδες για τους άστεγους.Κάντε κλικ εδώΛίστα με τα ψώνια Nº2 (75€)Mπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι ίδιοι είτε ηλεκτρονικά και να μας τα στείλετε με παράδοση στο χώρο μας, είτε να μας τα φέρετε οι ίδιοι. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε πως έχετε κάνει δωρεά ένα γεύμα για περίπου 100 μερίδες για τους άστεγους.Κάντε κλικ εδώΛίστα με τα ψώνια Nº3 (50€)Mπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι ίδιοι είτε ηλεκτρονικά και να μας τα στείλετε με παράδοση στο χώρο μας, είτε να μας τα φέρετε οι ίδιοι. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε πως έχετε κάνει δωρεά ένα γεύμα για περίπου 100 μερίδες για τους άστεγους.Κάντε κλικ εδώΛίστα με τα ψώνια Nº4 (50€)Mπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι ίδιοι είτε ηλεκτρονικά και να μας τα στείλετε με παράδοση στο χώρο μας, είτε να μας τα φέρετε οι ίδιοι. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε πως έχετε κάνει δωρεά ένα γεύμα για περίπου 100 μερίδες για τους άστεγους.Κάντε κλικ εδώΛίστα με τα ψώνια Nº5 (75€)Mπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι ίδιοι είτε ηλεκτρονικά και να μας τα στείλετε με παράδοση στο χώρο μας, είτε να μας τα φέρετε οι ίδιοι. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε πως έχετε κάνει δωρεά ένα γεύμα για περίπου 100 μερίδες για τους άστεγους.Κάντε κλικ εδώΛίστα με τα ψώνια Nº6 (50€)Mπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι ίδιοι είτε ηλεκτρονικά και να μας τα στείλετε με παράδοση στο χώρο μας, είτε να μας τα φέρετε οι ίδιοι. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε πως έχετε κάνει δωρεά ένα γεύμα για περίπου 100 μερίδες για τους άστεγους.Κάντε κλικ εδώ
Previous
Next

Γιατί;

Ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο, παραμένει και είναι αθάνατο.

Με την προσφορά σας μπορείτε να κάνετε μικρές και μεγάλες αλλαγές στις ζωές ανθρώπων. Σκοπός της ύπαρξης μας είναι να βοηθήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε διάφορες καταστάσεις που χρήζουν ανάγκη βοήθειας. Ήδη, έχουμε μοιράσει μέχρι τώρα περίπου 8.500 χιλιάδες μερίδες φαγητού σε άστεγους, έχουμε προσφέρει πολλές κουβέρτες και ρούχα, έχουμε βοηθήσει οικογένειες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τρόφιμα και ρούχα, καθώς επίσης κάνοντας σεμινάρια όπου βοηθούμε τον κάθε άνθρωπο να ζει τη ζωή του με τον καλύτερο και υγιεινότερο τρόπο που μπορεί.

Σας ευχαριστούμε, όλους όσοι συμμετέχετε στις δράσεις μας, ήδη πλέον έχουμε γίνει μ ια οικογένεια, και ελπίζουμε να σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα προσφοράς σας στο έργο μας.

Αριθμός λογαριασμού

GR6401715990006599144386117

τραπεζα πειραιως

Διαβάστε περισσότερα
Δώστε προσαρμοσμένο ποσό από Paypal
🙂Δωρεα PayPal