Το παιδικό μας εργαστήριο ταξιδεύει στο Summer Camp της Αλάνας

από | Ιούν 21, 2024

Το παιδικό μας εργαστήριο ταξιδεύει στο Summer Camp της Αλάνας

από | Ιούν 21, 2024

Η Αλάνα διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά το summer camp της και φέτος βρεθήκαμε και εμείς μαζι για να φωτίσουμε την πόλη μας.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά για τον εθελοντισμό και την αξία της προσφοράς. Το πιο σπουδαίο μήνυμα που λάβαμε από αυτό το εργαστήριο ήταν το μήνυμα που άφησε ένα κοριτσάκι στην σακούλα της προς έναν άστεγο συμπολίτη μας “Είστε σημαντικοί για την πόλη μας”

Τα παιδιά δε χρειάζονται περίπλοκες έννοιες και λέξεις, με απλά λόγια μπορούν να καταλάβουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε. Μέσα σε μια φράση αποτύπωσε καλύτερα και από εμάς αυτό που στοχεύουμε με το παιδικό εργαστήριο μας. Να βοηθήσουμε την κοινωνία μας να καταλάβει ότι όλοι είναι σημαντικοί για την πόλη της!

Μας είπαν για την Αλάνα:

Στην alana στόχος μας είναι να δημιουργούμε «χώρο» για τα παιδιά της πόλης με κύριο σκοπό την άνθησή τους! Έχοντας τη ματιά μας στραμμένη σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, αναζητούμε ευκαιρίες και δημιουργούμε τρόπους για να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά με τον πολιτισμό και την κοινωνία, προτείνοντας μια εναλλακτική θέαση της καθημερινότητας μέσα στην πόλη.