Κάλεσμα της within success για εθελοντισμό στην κοινωνική κουζίνα της Genesis

από | Μάι 16, 2024

Κάλεσμα της within success για εθελοντισμό στην κοινωνική κουζίνα της Genesis

από | Μάι 16, 2024

Την Τετάρτη 15/5 μαγειρέψαμε με την ομάδα της WithinSuccess για τους αστέγους συμπολίτες μας.

Η Withinsuccess αποφάσισε να αφιερώσει μια ημέρα προσφοράς προς τους ανθρώπους που τo έχουν περισσότερη ανάγκη και έτσι μετά από ανοιχτό κάλεσμα στα social media της, μαζεύτηκαν νέοι εθελοντές στο χώρο μας για να μας βοηθήσουν στο κοινωνικό μαγείρεμα.

Τέτοιες δράσεις είναι αρκετά ελπιδοφόρες για την κοινωνία μας και ήταν μεγάλη μας χαρά να δούμε νέους εθελοντές που δε ήξεραν τη δράση μας, να έρχονται στο χώρο μας και να συμμετέχουν στο μαγείρεμα και στο μοίρασμα των γευμάτων..

Τι είναι η WithinSucces;

Η within success ειναι μια σελίδα που ξεκίνησε από το instagram από τον ιδρυτή της Προκόπη Κούκη και έχε ως σκοπό την αυτοβελτίωση των ανθρώποων. Με ενθαρρυντικά newsletter, περιεχόμενο στα social media, συμβουλευτικό podcast καθώς και βιβλία έχει δημιουργηθεί μια υπέροχη κοινότητα ανθρώπων που προσπαθούν καθημερινά να ανακαλύψουν και να βελτιώσουν τον εαυτό τους.

Στο πλαίσιο αυτό ταιριάζει και ο εθελοντισμός και η προσφορά στην κοινωνία καθώς πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε και οφείλουμε να βοηθήσουμε στα κοινωνικά προβλήματα και στις αδικίες που συμβαίνουν γύρω μας.