Δωρεάν παγωτά Plan(e)t τις ημέρες του Καύσωνα

από | Νοέ 9, 2023

Δωρεάν παγωτά Plan(e)t τις ημέρες του Καύσωνα

από | Νοέ 9, 2023

🌡46 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο εχθές και η κα.Ελένη στη δρόμο μας είπε «είστε μια ωαση μέσα στο καύσωνα». 

❤️‍🩹Πως μπορούμε μετα από τετοια ανταπόκριση, να μην θελουμε να προσφέρουμε περισσοτερο; Εννοείται δε το κάνουμε για να ακούσουμε καλα λογια αλλά παντα ένας καλος λογος, γλυκαίνει τη ψυχή. 

Έτσι γλυκάναμε και εμεις τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καύσωνα χωρίς στέγη, με ΠΑΓΩΤΑΡΑ από PLAN(E)T. 🍦

Ειλικρινά δεν έχουμε λογια για αυτό που ζήσαμε εχθές. 

🍨Δε θα ξεχάσουμε την έκφραση στο πρόσωπο όλων όταν άκουγαν ότι έχουμε και παγωτό. Και τι παγωτό… τελειες γεύσεις, vegan, 400 ml για το καθένα ξεχωριστα και απόλυτα δροσιστικό μεσα στο καύσωνα μαζί με δροσερή σαλάτα🥗, κρύο νερό 💧και κρύο χυμό🍊

Τα μάτια όλων έλαμπαν με τη λεξη «παγωτό» θυμίζοντας μας μικρά παιδια που τους υποσχέθηκε ο παππούς και η γιαγιά παγωτό. Μόνο που τωρα ήταν αντίστροφα οι ρολόι επειδή εμεις δίναμε σε αρκετούς ηλικιωμένους μια δόση κάτι «μαγικού» που τόσο πολύ είχαν επιθυμήσει. 

🙏🏼Είμαστε συγκινημένοι από το μοίρασμα και ευχαριστούμε από καρδιάς την Plan(e)t που ενστερνίστηκε την ιδέα μας και την έκανε πραγματικότητα, έχοντας τις ίδιες ηθικές αξίες με εμάς! 
Μακάρι να έχουμε την δυνατότητα να σκορπάμε πάντα χαρά στους γύρω μας! ❤️‍🩹🫀

Τα παγωτά της Plan(e)t μπορείτε να βρείτε σε σουπερμαρκετ όπως: Σκλαβενίτης, My Market, Θανόπουλος, e-fresh.gr, ΑΒ Βασιλόπουλος και σε πολλά άλλα σημεία!